Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Svaner

22-04-2014
 
I påsken var jeg et par gange på en tidlig morgentur rundt om søanlægget - sammen med hunden, som atid er klar på en gåtur - ikke mindst hvis vi kan indlægge en lille session, hvor vi kaster med en pind eller en bold!
 
Jeg har tidligere været ved søen uden kamera og set, hvordan svanerne kæmper for at lette deres tunge krop. Nu var min tanke, om jeg måske kunne være heldig at få et foto af det, så naturligvis havde jeg kamera og den lange tele med mig.
 
Den første dag gav ikke noget resultat - svanerne var der, men de kom bare svømmende for at hvæse arrigt af mig og hunden. Det blev da også til et par fotos, men ikke noget brugbart. Og heller ikke det, jeg var kommet for.
 
Anden påskedag var der imidlertid mere held med projektet. Efter at have kastet lidt pind ved tennisbanen gik jeg med hunden ned til broen ved det gamle møllehus. Den ene svane var hurtigt på pletten og klar til at hvæse - den anden var derimod på den anden (!) siden af søen. Den har sikkert tænkt, at den også skulle og og hjælpe med at hvæse, så den satte i gear og nåede da også at få rumpetten fri af vandet, inden den igen landede på vandet. Jeg nåde at få mine skud - havde på forhånd indstillet kameraet til serieoptagelse og følgefokus, så stort set alle skud var skarpe og gode. De bedste er efterredigeret i et billedbehandlingsprogram og bringes sammen med denne blog.
 
Husk, at du kan se billederne i bedre kvalitet, hvis du klikker dem op i stor størrelse.
 
 
 
 
 
 

Kategori: April 2014

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby