Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Hey Hey Og Nu Er Det Jul....

16-12-2011

Torsdag den 15. december sendte Nordjyllands Radio fra Julemærkehjemmet i Hobro. Min gamle skolekammerat Jesper “Dovregubben” Hansen sendte mig en mail, hvor han fortalte, at der i programmet var et kor, som sang en julesang på melodien til “Hey Hey What A Wonderfull World”, som i 1973 blev indspillet af The Blackbirds.

Jeg har nu hørt programmet på nettet, det kan man gøre på denne side, hvor der er et link til programmet i den orange boks til højre for teksten. Måske skal man tillade playeren at køre. Gør man det, skal man “spole” frem til 41 minutter, hvis man bare vil høre sangen og ikke hele programmet.

Og hvordan er sangen så blevet til en julesang? Ja, det er jo spørgsmålet, men jeg har leget lidt netdetektiv og tror, jeg har en forklaring. Den må dog vente lidt, da jeg har sendt en mail til julemærkehjemmet for at høre, om de kunne give mig nogle informationer.


Kategori: December 2011

Kommentarer

 • #1
 • Niels Bjarne Bunde
  02-01-2012 10:04
  Hej Per

  Dette nummer hørte jeg også i dagene op til jul og kunne også straks "genkende" den som det gamle Blackbirds nummer.

  Det lyder ikke som en helt tilfældig ?

  Venlig hilsen

  Niels Bjarne


 • #2
 • Per Lyngby
  03-01-2012 17:17
  Hej NB.

  Nej tilfældigt er det nok ikke. Jeg kan på julemærkehjemmets hjemmeside se, at de har en ansat, som hedder Knud Erik Høgh. Ved ikke om han er i familie med Ole, men jeg ved, at han er musiker og bl.a. er med i det gamle Nøragerband Green Revolution, som har et medlem, der er bror til Jens Richard Pedersen, der kom med på bas efter Knud Søndergård. Så det er helt sikkert her, der er en forbindelse. Jeg skal nok få fat i Knud Erik for en kommentar på et tidspunkt.

  Ser fortsat frem til at få lidt Bounty-historie til mit lille leksikon.

  VH
  Per


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby