Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Ozon

10-08-2011

Dette Randersbaserede band huserede på kroer, gymnasier o.l. i 1970’erne og 80’erne. Lassen Stefansen fra Blackbirds kom med, da solsortene havde sunget deres sidste sang i 1977.

Ozon var et showband med rødder i god gammel rock’nroll, som den blev spillet i 1950’erne. Det hele blev tilsat en gang farvestrålende og humørfyldt show, hvor bandmedlemmerne kastede sig rundt på scenen iført guitarer, saxofoner, hjelme og meget andet. Her var fest og ballade, men alt sammen med kærlighed til den musik, der blev spillet.

Jeg har fra Ove Pedersen fået forskellige foldere og fankort med Ozon. Her kan man også se, at Ozon optrådte med forskellige shows, så man kunne få den stemning, man gerne ville have. Personligt husker jeg bandet fra Hotel Farsø og idrætshallen i Aalsterup, hvor jeg mener, at der blev leveret gedigen dansemusik med rod i 60’erne og så suppleret med en afdeling med deres crazy 1950’er show.

Det blev også til et par pladeindspilninger fra gruppen, som dog ikke formåede at overføre energien fra scenen til vinyl. Faktisk var gruppen ved at få et hit - som dansktopband. Men her stoppede festen vist også...

I dag er de to Ozon-makkere Lassen Stefansen og Karl Pedersen aktive i deres fælles fritidsband Pocobell, hvor den gode guitarlyd og de flotte melodier er i højsædet.


Kategori: August 2011

Kommentarer

 • #1
 • kalle
  09-06-2012 22:37
  Husker dem fra 1977-78, teksiskskole hvor vi hørte dem en del, mener at kunne huske en linie hvor de synger (jeg har et stort problem jeg er vild med dine ben de er længer end mine så flotte og så fine)kan det bekræftes eller er jeg helt gal på den. hvis nogen har teksten kunne jeg godt tænke mig den.. kalle fra odense


 • #2
 • Per Lyngby
  13-06-2012 13:58
  Hej Kalle

  Tak for din kommentar på min blog. Jeg har kontaktet Karl Pedersen fra Ozon - han bor vist også i Odense - og han kunne give følgende oplysninger:

  Sangen hedder Film film star og er fra Ozons LP fra 1977 Smag og Behag. Karl kunne ikke finde sin egen LP, så teksten kunne han ikke finde til dig.

  Håber det hjalp dig lidt.

  Karl har i øvrig lige søsat et projekt,
  Kig evt. www.cantalibris.dk

  VH

  Per Lyngby


 • #3
 • Vibeke Nielsen
  17-01-2014 09:34
  Ozon, blackbird, og nippy er noget der har været en stor del af min barndom og ungdom da en af Mine brødre spilede i et band der hed Marok hvor de så senere blev delt til ozon og nippy, min bror flyttede til Norge i 1975 hvor han stadig bor , flere af medlemmerne var naboer og barndomkammerater især til mine brødre og selvfølgelig kendte jeg de fleste , det var en sjov tid 😊de spillede også tit i vore lokale ungdomsskole, det er en tid jeg tit tænker til bage til især i dag hvor min ene søn også spiller lidt😀


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby