Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Napoleonshattene

15-01-2011

Lørdag eftermiddag havde jeg arrangeret gensynsvolley på efterskolen. En eftermiddag, hvor de gamle elever kan tilmelde sig til en hyggelig gang volley, kombineret med et gensyn med kammerater og skole.

Endnu en gang blev det en god og positiv oplevelse, hvor hallen summede af herlig volleyball på de tre baner, medens eleverne, som ikke lige var i kamp, sad og råhyggede rundt omkring.

Mange kommer også forbi og hilser på ved dommerbordet, hvor min største opgave sådan en dag er at styre tiden - på banerne sørger spillerne selv for at tælle point og dømme i al fordragelighed, Super!

Dette års helt store oplevelse ved dommerbordet var, da to af mine gamle kontaktelever, Line og Cathrine, kom forbi med en lille gave, som de insisterede på, at jeg skulle lukke op med det samme,,,

Det gjorde jeg så, og til min store glæde indeholdt den flot indpakkede kasse tre lækre napoleonshatte, som pigerne selv havde lavet. Opskriften har de fra Lines mor, som var sød til at sende disse lækkerier med datteren på efterskole, da hun gik hos os. Kontaktlæreren fik selvfølgelig også del i de søde sager, og gav højlydt sin begejstring til kende.

Den begejstring kunne Line og Cathrine naturligvis ikke sidde overhørig - derfor havde de den flotte gave med til mig i dag.

I aften skal napoleonshattene nydes i fulde drag sammen med familien foran flimmerkassen, medens vi sender en varm tanke til Line og Cathrine!


Kategori: Januar 2011

Kommentarer

 • #1
 • Cathrine
  16-01-2011 10:35
  Hej søde kontaktlærer.
  Det var godt at hattene kunne bruges!
  Var hyggeligt at være nede og hilse på jer alle sammen igen!
  Vi ses nok en anden gang på hci.
  Hilsen Cathrine


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby