Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Brød, bananer og blæsermusik i Brugsen

22-10-2019
Tirsdag aften var der kultur for alle pengene i det lokale butikscenter i Farsø, Rådhuscentret. I samarbejde med de lokale handlende og Kultur Karavane Nord var der sidst på eftermiddagen og nogle timer frem en række kulturelle tilbud med såvel lokale amatører som professionelle aktører.
 

Således kunne man ved indgangen til centret se og opleve en kunstinstallation udført af elever i den lokale kulturskole - lamper og andet var udsmykket med dørslag, pendler og alskens andre fantasifulde ting.
 

Inde i centeret var der et varieret udbud af aktiviteter. Jeg nåede at se og høre elever fra musikskolen synge og spille på centertorvet - lidt forsagte og generte, men bestemt smukt. Hvis de driver det videre med deres musik, skal de nok få selvtillid og udstråling, som man f.eks. så det i SuperBrugsen, hvor tre kvindelige medlemmer af Aalborg Symfoniorkester gav den fuld gas med en herlig lille koncert på tre blæseinstrumenter midt mellem frysediske og vinreoler.
 


I Rema 1000 på den anden side af centergangen var der ballet, kiosken bød på musik fra hjertet og mobilen, og hos den musikglade skotøjshandler var der flashmob med kulturskolen.
 


Jeg var i Brugsen og fik, ud over en musikalsk oplevelse, 2 liter mælk og en bakke med wokkød med hjem.

Kategori: 2019

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby