Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Denver og Red Rocks

07-07-2014
 
Første stop på vores USA-tur var i Denver Colorado. Vi besøgte regeringsbygningen med den gyldne kuppel og med trappen, som markerer stedet hvor man er 1 mile over havoverfladen.

I byens centrum ligge 16th Street, som er et livligt handelsstrøg med gratis shuttlebusser, som konstant kører langs The Mall. Desuden er der flere steder på strøget opstillet gamle klaverer i flot bemaling til fri afbenyttelse af alle, som har lyst. Vi forsøgte at få Morten til at spille “Linedanser”, men det ville han ikke…
 


Vest for Denver ligger Red Rocks med det berømte amfiteater, som blev indviet i 1941. Forud var stedet dog brugt til flere koncerter, men på et tidspunkt gik byen Denver ind i projektet, og man anlagde et smukt teater mellem klipperne. The Bealtes var i 1964 det første rock/popband, som spillede på stedet. Flere fulgte efter, men efter optøjer i forbindelse med en Jethro Tull koncert i 1971, blev der lukket for rockkoncerter i 5 år.
 
 
En arrangør bookede gruppen America (!) og sagsøgte samtidig stedet for ikke at lade koncerten foregå i Red Rocks. Sagen blev vundet og der var igen åbnet op for, at rockmusikken kunne fylde det unikke sted. Ikke mindst U2 har været med til at udødeliggøre Red Rocks med deres koncert fra 1983, hvoraf en del kan høres på albummet “Under A Blood Red Sky”.
 

Kategori: Juli 2014

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby