Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Karruseltur på Limfjorden

16-08-2013
Vi har prøvet det før, men torsdag prøvede vi det med en stopfuld færge, da vi var til solnedgangskoncert på MF Mary: En 360 graders drejning om færgens egen akse ude midt på Limfjorden mellem Himmerland og Salling.
 
 
Det lille stunt laver færgepersonalet ind imellem - så vidt jeg ved ikke kun for at underholde de forbavsede passagerer, men også for at blæse godt igennem i de dyser, som man, så vidt jeg ved, styrer færgen med. Færgen styres fra broen med et lille joystick, som i sin tid krævede lidt tilvænning, da man kom fra den gamle MF Hvalpsund, som blev styret med et klassisk ror.
 
I øvrigt bød overfarten på stemningsfuld musik leveret af Samuel Frederiksen, som sommeren igenem troligt har givet solnedgangskoncerter på lystbådehavnen i Hvalpsund - til stor glæde for mange.
 
 
Torsdagens koncert var den sidste i rækken, som næsten nåede op på 100 koncerter. For andet år i træk foregik det i samarbejde med det kommunale færgeselskab, som inviterede folk til en gratis sejltur med indlagt koncert på cornet.
 

Kategori: August 2013

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby