Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Parken, Arken og AG

08-06-2012

I forrige weekend drog hele familien til København, hvor Idrættens Hus i Brøndby dannede base for vores aktiviteter.

Lørdag kørte vi gennem det centrale København og videre til Østerbro, hvor vi havde billetter til Parken - det danske fodboldlandshold spillede sidste opvarmningskamp forud for EM. Australien var modstanderen denne lørdag. Kampen som sådan blev en lidt tam affære, men vi fik dog en dansk sejr på 2-0 og kunne konstatere, at Stephan Andersen ikke er nogen dårlig erstatning for skadede Thomas Sørensen. Eller nød vi stemningen i det flotte nationalstadion, hvor vi også fik set et kæmpe-tifo med en dansk fodboldviking, som er klar til at gå i leding mod øst, som det vist hed om vore forfædres togter.

Søndag formiddag var der kulturtur til Arken i Ishøj - dette muesum for moderne kunst er måske mest kendt for sin første direktør, som øjensynligt fik stillingen via sminkede papirer! Museet har dog meget at byde på, såvel i den faste samling som i de skiftende udstillinger - p.t. med en række af Hendes Majestæt Dronning Margethe II’s forskellige værker - heriblandt decoupager, som er brugt i eventyrfilmen om De Vilde Svaner, bygget over H. C. Andersens eventyr. Vi prøvede også os at byde ind med lidt kunst, da vi placerede vores sko på en trappe og gik lidt væk - og jo, der var gæster, som hoppede på den...

Fra Arken kørte vi til centrum, hvor vi parkerede tæt på Den Sorte Diamant. Til fods gik det til magtens centrum, Børsen og Christiansborg, og på en times bådtur i Københavns kanaler fik vi et fint indblik i såvel det gamle som det nye København. Kan anbefales.

Sidst på eftermiddagen gjaldt det så familiebesøg i Valby med en smut omkring Nordisk Film en tur i Søndermarken og Frederiksberg Have og forbi Københavns ZOO.

Mandag gjaldt det så, som egentlig var anledning til turen: Thomas’ konfirmationsgave i form af en træning med de danske håndboldmestre fra AG København. Det blev til et par sjove og aktive timer sammen med en flok ukrukkede håndboldstjerner, hvor ikke mindst Kasper Hvidt gjorde indtryk med sin dedikerede indgang til alt, hvad han foretager sig - uanset om det er håndboldtræning eller uddannelse. Der blev sagt mange kloge ord, hvor budskabet var klart: Man skal sætte sig nogle mål og forfølge dem - ellers spilder man bare sin tid!

Efter et par dage med mange forskellige oplevelser i hovedstaden vendte vi atter næsen mod Jylland, hvor jeg om aftenen lige nåede at være med til efterskolens forårsfest, som fandt sted i et lokalt forsamlingshus med gallaklædte elever til temafest med Agent 007 James Bond som forbillede.


Kategori: Juni 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby