Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Ozzy lukkede - og slukkede...

28-05-2012

Søndagens lille festivaltur til Jelling blev på mange måder en rigtig god og hyggelig oplevelse. Vejret var godt, selskabet var godt og musikken og stemningen i Jelling var rigtig god.

Aftenens sidste koncert var på den store scene med Ozzy Osbourne - vi købte oprindeligt billetterne, fordi han skulle spille sammen med Black Sabbath. Desværre kom sygdom og uenighed på tværs, så det blev i stedet til Ozzy & Friends - ikke helt det samme, men vi tog chancen.

Nu kan jeg så vinge Ozzy af på listen over, hvem jeg har hørt. Koncerten blev en lidt blandet oplevelse med en masse musik, som mere i genren for speedmetal og dødsmetal end den solide tunge riffrock, som Black Sabbath er kendt for. Vi savnede Tony Iommi og hans dommedagstunge riffs. Denne aften i Gorm og Thyras gamle by var det mere trommerne og bassen, som lagde en uskøn buldrende bund. Guitarerne manglede nerve, hvad til gengæld Ozzys stemme ikke gjorde. Imponerende at den mand, som tusser rundt på scenen som en zoombie, stadig har stemme og timing i behold.

Heldigvis fik vi en afdeling med gamle Sabbath-numre, hvor også Geezer Butler fra den oprindelige gruppe kom ind over på bassen. Det hjalp lidt, og heldigvis viste det sig, at guitaristerne også kunne spille numrene nogenlunde, som de lød i Sabbathtiden. “Iron Man”, “War Pigs” og “N.I.B” gik rent ind - også hos publikum, som senere fik “Paranoid” at gå hjem på - igen i en noget buldrende version, hvor nuancerne gik tabt.

Overskriften skal i øvrigt tages meget bogstaveligt, da Ozzy fik en del tid og energi til at går med at oversprøjte såvel sig selv som de forreste publikummer med en brandslukker...

Nedenstående video fra koncerten er hentet på You Tube:

 


Kategori: Maj 2012

Kommentarer

 • #1
 • Lars
  16-09-2012 00:34
  Hvis du mangler fotos fra bla. Jelling Nibe og mange andre festival så send en mail med navnet på festivalen og bandet du kunne ønske dig så ser jeg hvad jeg kan gøre.
  Mvh.
  WWW.fedfestival.com
  Lars Schiønning
  ps. har stadigvæk alle de plader med ccr jeg købte af dig


 • #2
 • Per Lyngby
  16-09-2012 20:42
  Hej Lasse
  Sjovt at høre fra dig. Glæder mig da, at du stadig har alle de gamle CCR-skiver, som jeg vist også har genanskaffet allesammen siden. Mindes stadig de glade tider i biografen her i Farsø - den er jo væk, men jeg bor kun et stenkast fra, hvor den lå.


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby