Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Målet var skive...

03-10-2011

Den forløbne weekend blev brugt på personaletur med efterskolen. Efter sidste års tur til Berlin, var målet (!) denne gang limfjordsegnen ved Skive.

Fredag startede vi i smukt vejr med teambuilding hos firmaet Dare, hvor der blev skudt med bue og pil, pustet i pusterør og forceret forhindringsbaner - såvel til fods som på ATW-maskiner. Dagen sluttede med en gang paintball, hvor den indre legedreng/pige fik fri udfoldelse hos en del af os. Dertil en række blå mærker efter hårde træffere!

Vi var indkvarteret på Hotel Strandtangen, som ligge helt ned til lystbådehavnen i Skive. Et fantastisk sted, som ikke blev mindre fantastisk i det smukke sommervejr, som lokkede sejlere og havkajakker på fjorden i stor stil.

Lørdag gik turen til Viborg til et besøg i det lokale bryghus og med mulighed for at slentre en tur i den smukke gamle domkirkeby. Sådan en dag kan man næsten ikke undgå at møde gamle HCI-elever, hvad vi da også gjorde. Dertil også et møde med et par gamle Farsø/Aars-drenge, så alt i alt en hyggelig dag, hvor der også var tid til at investere i lidt musik i den lokale Stereo Studio.

Søndag drog vi igen til Viborgegnen. Denne gang til Mønsted Kalkgruber, som er ganske imponerende med op til 18 meter høje grotter inde i den kridtfyldte undergrund. Stedet er fyldt med atmosfære og der er masser af interessant information på en guided rundtur. Et lille multimedieshow, som bl.a. blev projiceret direkte op på grubernes kalkvægge, fuldendte en god oplevelse.


Kategori: September 2011

Kommentarer

 • #1
 • Jesper Hansen
  03-10-2011 09:58
  Hej Per

  Jeg tror faktisk, at jeg har været i Mønsted sammen med Susanne - i hvert fald var Niels II med på en rovertur, som vi havde derned - og jeg husker, at vi var kørende i Niels's gamle folkevogn med den løse gearstang. Bare lige et minde, der dukkede op, nu du skriver om Mønsted...

  Jesper


 • #2
 • Per Lyngby
  03-10-2011 11:15
  Hej Jesper. Ja, den løse gearstang var et hit - især når man gav den til en passager og bad vedkommende om at skifte gear...


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby