Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Blackbirds ved søen

20-07-2011

Fra Ove Pedersen i Viborg har jeg gennem tiden modtaget en del herligt materiale med relation til Blackbirds i særdeleshed og til musikmiljøet i Vesthimmerland i almindelighed. Tak for det Ove!

Den seneste ting, jeg har fået, er en kopi af en gammel Blackbirdsplakat - så vidt jeg kan se er det med Blackbirds Mark V med Lassen Stefansen, Jens Richard Pedersen, Ole Høgh, Poul Rasmussen og Tommy “Buster” Frandsen. Hvem der har taget billedet ved jeg ikke, men teksten er gruppens "logo", som også blev brugt på deres første single og som prydede deres "tourbus".

 

Billedet er taget i søanlægget her i Farsø, hvor gruppen i øvrigt også fik taget billeder (her til venstre), da den netop var startet med en noget anderledes besætning:, Claus Lilholt, Niels Poulsen Lassen Stefansen og Tage Dalby. Dette foto er taget ved “kælkebakken” vest for kirken, hvor der er en stentrappe ude til venstre. Langt hår var et must på det tidspunkt, og så kunne man jo skille sig lidt ud med en hat (Ole Høgh) eller med en pibe (Poul Rasmussen). “Buster” skiller sig ud ved at være i cowboybukser modsat de fire andre som er iført tidens populære kassebukser.


Kategori: Juli 2011

Kommentarer

 • #1
 • Jesper Hansen
  21-07-2011 12:06
  Nu er det lidt svært i den lille størrelse at se detaljerne, men uden at være kender vil jeg nu mene, at der er tale om trompetbukser og ikke kassebukser.

  mvh
  Jesper


 • #2
 • Per Lyngby
  21-07-2011 12:32
  Ja Jesper, måske er trompetbukser den rigtige betegnelse. Nu er jeg jo ikke den store tøjkender. Men jeg tror, du har ret.

  Pudsigt i øvrigt, at dine kommentarer altid kommer i to eksemplarer...?


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby