Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

På afslutningstur

23-06-2011

Årets afslutningstur med efterskolen er traditionen tro gået til den fantastiske lejrskole “Over Koen”, som ligger ved Hvalpsund.

Eleverne er cyklet fra Haverslev til Hvalpsund - en tur på 36 kilometer, som på udturen foregik i en strid modvind. Det skabte nogle noget sammenbidte elever, som jeg mødte, da jeg koblede mig på i Farsø. Men vel ankommet steg humøret betydeligt, og snart var der gang i vikingespil, kroket, fodbold, volley og en masse brætspil, bl.a. hittet “Partners”.

Stemningen er god, og der er ikke behov for at arrangere det helt vilde - klassikeren “Byg et sandslot” skulle dog prøves, og det første igen til nogle flotte skulpturer på stranden nedenfor lejrskolen. En anden klassiker er gemmeleg, som vi også fik afviklet i en en lidt alternativ version, som fungerede fint. De fleste blev fundet - og båret tilbage til basen!

I dag er det torsdag, og eleverne skal ved middagstid trampe mod øst igen. Denne gang med vinden i ryggen og med udsigt til de sidste 2 intense døgn sammen på efterskolen. Lørdag lidt over middag er det slut. Der vil flyde tårer i stride strømme, men få dage senere er der glædeligt gensyn for det fleste, som mødes på Nibe Festivallen, der traditionelt er et hit blandt mange efterskoleelever - også dem fra HCI.


Kategori: Juni 2011

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby