Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Svedehytten

07-05-2011

Normalt svedes der i efterskolens idrætshal, fordi eleverne spiller håndbold, volley, basket eller laver gymnastik.

Men i den forløbne uge har bolde, net, plinte og springredskaber været afløst af ordbøger, lommeregnere og ikke mindst bærbare computere, da eleverne har været til skriftlige prøver i dansk, matematik, tysk og engelsk.

Normalt er det høj latter og glade råb, som lyder i hallen, men til disse seancer er det kun computernes stille snurren og prøvevagternes forsigtige fodtrin mellem et virvar af forlængerledninger, som høres. Eleverne sidder i et væld af mere eller mindre behagelige stillinger og arbejder med prøveoplæggene - mange med musik i ørene via små headsets. Det fører til en pudsig situation, da en af pigerne lever sig ind i musikken og begynder at nynne højt. Det giver anledning til en del fnisen omkring hende og en lettere løftet pegefinger fra prøvevagten, som dog også selv må trække på smilebåndet - rart med lidt afveksling til sådan en vagt, som i visse perioder godt kan være en smule kedsommelig.

Den sidste time er der dog nok at se til, når eleverne skal låne en USB-nøge, så vi kan udskrive på de to printere, der er opstillet til formålet. Det forløber glat og gnidningsløst, og til slut er alle opgaver indsamlet og kontrolleret og hallen ligger igen tom hen - stadig stille.

Nu er de skriftlige prøver forbi - forude venter de mundtlige, som forhåbentlig bliver mindre stille.....!


Kategori: Maj 2011

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

     
     
    Per Lyngby