Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Minigolf i hallen

07-04-2011

For nogle år siden brugte jeg en weekendvagt på efterskolen til at udvikle et hyggeligt lille spil: minigolf i en idrætshal.

Ideen med spillet er, at man bruger “de for hånden værende redskabers princip” - altså at opbygge baner med det, der nu engang står i hallen og redskabsrummet. Plinte, måtter, bænke og bander bliver placeret, så de udgør forhindringer, og hullerne, hvor man normalt placerer stænger til badmintonnet o.l., benyttes som golfhuller. Golfkøllerne er erstattet af hockeystave, og tennisbolde gør det ud for golfbolde. Så er det ellers bare at lade fantasien få frit spil og udtænke sjove baner.

Spillet bliver brugt en gang imellem, når jeg har weekendvagt og hvor vi skal hygge os. Som regel synes eleverne det er sjovt, og i den forløbne weekend begyndte flere at snakke om, at de godt kunne tænke sig at udvikle et par baner. Det er allerede noteret som en mulighed i forbindelse med de mange aktivitetsdage vi skal have, når prøveperioden indfinder sig i slutningen af maj og begyndelsen af juni.

Et af de “huller”, som altid er et hit hos eleverne, er en bane, hvor man står på idrætshallens balkon og skyder bolden ud over kanten. Den skal så ramme en springtrampolin nede på gulvet og herfra gerne ryge direkte over i en vasketøjskurv, som er placeret ved siden af trampolinen. Det er sådan et hul, hvor det er enten eller. Rammer bolden ikke i kurven, må man prøve igen, indtil det lykkes!

Nu må foråret vise, om der bliver udviklet nye spændende baner. Vi får se.


Kategori: April 2011

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby