Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Volley mellem generationer

30-03-2011

Om vinteren spiller jeg lidt motionsvolley i den lille og hyggelige Strandby Volleyball Klub. Vi er en 15-20 motionister i forskellige aldre og på forskellige niveauer rent volleyballmæssigt. Men vi hygger os og har det ganske sjovt et par timer mandag aften.

I år har vi så været til flere stævner rundt i det nordjyske. Det er mix-motions-stævner, hvor man kan tilmelde sig fra gang til gang. Der skal minimum være 2 kvinder på holdet, og så spiller man kampe på tid - 2 gange et kvarter.

Tirsdag var vi ude til årets sidste stævne, som fandt sted i Gistrup. Her viste volleysporten sin store charme og mangfoldighed, da man kunne opleve hold med spiller på +50 spille mod et lokalt hold bestående af helt unge spillere i 12-15 års alderen. Imponerende. Og hvor var det da rart at se disse unge gå på med mindst lige så krum hals, som os, der er NOGET mere rutinerede - rent aldersmæssigt. Mit eget hold havde ikke fornøjelsen af at møde det unge hold, men jeg kunne da ikke lade være med at skele over til deres baner ind imellem og glæde mig over, at se dem spille.

I øvrigt er volley en ganske stor sportsgren på de danske efterskoler, hvor mange elever for alvor stifter bekendtskab med spillet som et finurligt og sjovt spil, som virkelig er sjovt, når først man har lært de grundlæggende teknikker. Indenfor børnevolley er der i de senere år opstået noget, som hedder Kids Volley, og som med opbygning i forskellige levels giver børnene de helt optimale betingelser for at lære de teknisk lidt svære slag. Frugten af de arbejde vil hel sikkert begynde at vise sig i de kommende år.

Billederne, som ledsager denne blog, er fra tidligere stævner med efterskolen.

 


Kategori: Marts 2011

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby