Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Mokost

13-03-2011

Gennem de mange år, jeg har arbejdet på efterskolen i Haverslev, har begrebet “Brunch” altid haft den danske betegnelse “Mokost” - altså en blanding af morgenmad og frokost.

I dag overraskede Morten på 10 os alle ved at stå klar med Mokost, da vi krøb ud af sengene efter at have tilladt os at sove lidt længe.

Et overdådigt bord med hjemmelavede små pandekager, ristede pølsestykker, spejlæg, brød, kaffe, juice, frugt og alskens tilbehør. Mums, hvor det smagte. Og hvor var det hyggeligt at sidde over mokosten og snakke hyggeligt sammen, inden vi sidst på formiddagen drog til håndbold med storebor Thomas på 13. Vi skulle mødes 11.15 - eller som en af håndbolddrengene sagde tre kvarter i tolv! Ganske rigtigt, men en lidt anderledes på at angive et tidspunkt på.

Morgenmåltidet er altid vigtigt, hvilket viste sig, da Thomas sammen med sit hold spillede en god kamp og vandt med 18-15 i Ranum.

Netop i Ranum boede jeg i sin tid, da jeg læste til lærer. Besøget gav lejlighed til en lille nostalgisk gåtur i den gamle seminarieby - mere om det i en senere blog.

Tak for mokost, Morten!


Kategori: Marts 2011

Kommentarer

  • #1
  • Bodil Nielsen
    14-03-2011 10:02
    Godt gået Morten - du er simpelt hen en super fin fyr.
    Dine forældre kan være rigtig stolte af dig!
    Mange hilsner til vores unge arkivmedhjælper fra Bodil


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby