Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Nemo på banen

04-02-2011

I dag forlod vi den lokale matrikel, da vores nye hund skulle luftes. I stedet gik vi på stadion, hvor der er god plads til at træne og lege. Og lege, det skal den, den lille Nemo, som har masser af energi i kroppen.

Fordelen ved at overtage en næsten voksen hund er bl.a. at den allerede er trænet i grundlæggende færdigheder, så som “sit”, “dæk”, “plads” o.l. Til gengæld skal han trænes lidt i at gå i snor - han er ivrig og vil gerne frem. Det skal han også, men ikke med os hængende bagefter...

Stadion var næsten oversvømmet, men det forhindrede os ikke i at lege med bolden, som blev hentet og afleveret med stor glæde af Nemo. Vandet stod om ørerne på ham, når han spurtede rundt. Sjovt og herligt.

Efter en halv times sjov på fodboldbanen gik vi atter hjemover, hvor en ret beskidt hund lige skulle tørres i pelsen, før den kunne komme op i kurven.

Kameraet var med på turen, så her følger et par skud, hvor autofokussen er sat på prøve, når rakethunden skal fanges.

 


Kategori: Februar 2011

Kommentarer

 • #1
 • Jakob Sigsgaard
  04-02-2011 23:28
  Den hund ser godt nok fin ud, bliver helt misundelig :) kh jakob


 • #2
 • Per Lyngby
  05-02-2011 16:27
  Hej Jakob
  Han er også bare en rigtig rar og dejlig hund. Efter næsten et år uden hund i huset, er det faktisk sjovt og rart at have sådan en herre i huset igen.
  VH
  Per


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby