Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Med kameraet på job

09-10-2018
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg elsker at fotografere. Ikke mindst, når der er sport og lidt action inde over - og så gerne med lidt udfordrende lysforhold, som presser udstyret til det yderste.
 

Forleden blev der afholdt danske mesterskaber i knock down karate, der som navnet antyder er en kontaktsport. En sport, hvor der bliver uddelt slag og spark - men også en sport, hvor karatesportens disciplin og respekt for modstanderen er i højsædet.

Billedmæssigt er der gode motiver i denne sport, hvor hurtige bevægelser og nærkontakt mellem kæmperne er nogle af de elementer, man skal forsøge at fange.
 

Jeg havde kun en lille halv time til rådighed - kunne sagtens have brugt mere - men der kom da nogle tilfredsstillende billeder på kortet den lørdag eftermiddag i Dronning Ingrid Hallerne. Objektiverne var den lysstræke faste 50 mm og så den forrygende skarpe zoom på 24-70 mm 2,8 fra Nikon.
 

Helt så voldsomt er det ikke, men nok så hyggeligt er det, at fotografere NM i løb for efterskoleelever. Et arrangement, som min efterskole har stået som arrangør af gennem flere år. Altid med Rold Skov og St. Økssø som en smuk ramme i varme efterårsfarver. Også her er 24-70 god, f.eks. til fotos i målområdet, medens super zoomen på 150-600 mm er god ude på ruten. Desuden kom min 70-200 også i anvendelse.
 

Her er der knap så meget aktion - til gengæld er der smil og farver, og ind imellem også smerte og lidelse, når de 10,5 eller 21 kilometer skal klares.
 

Kategori: 2018

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby