Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Luksus-fuglefotografen

06-02-2016
 
Jeg kan godt lide at fotografere fuglene på foderbrættet i min have. Det sker ikke iført camouflagetøj og fotoskjul med frosne fingre på udløseren, medens jeg venter på, at fuglene skal stille sig op til fotografering.

Jeg må indrømme, at jeg er lidt mere luksuriøs indrettet. Kameraet ligger på skænken og klar, medens jeg kan foretage mig andre nyttige gøremål: drikke kaffe, se TV eller rette et sæt matematikopgaver fra efterskolen. Når der så skal holdes en pause, er det bare at rette telen mod fuglene ud i haven og skyde løs. Ganske vist gennem et lag dobbelt termoglas - men det lever jeg med.
 


Fuglene ænser mig ikke - men det gør de, når hunden glad kommer logrende for at se, hvad dens herre og mester nu har gang i. Det plejer jo at være den, som er foran kameraet. Resultatet er næsten altid det samme: fuglene letter, når de ser hunden bag ruderne. Men der går ikke mange minutter, før de gratis solsikkekerner igen lokker dem til foderpladsen.

Og så er jeg igen på plads i mit luksuriøse fotoskjul i min varme stue! Bloggen her er ledsaget af nogle af den seneste tids bedste skud.
 

Kategori: Januar 2016

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby