Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Oprydning i rock-arkivet

18-10-2015
Lørdag fik jeg taget mig sammen til at lave en længe tiltrængt oprydning i mit lokale pop-og rockleksikon med vesthimmerlandske grupper og solister.
 
 
Anledningen var egentlig, at jeg fik skrevet til den gamle Farsø-dreng Peter Sejr på Facebook. Jeg skulle nemlig have styre på en gruppe, han dannede i ungdomsklubben i vores teenageår. Jeg har et billede af gruppen, som jeg formentlig har taget sammen med min klassekammerat og fotoven Jesper Hansen. Min hukommelse sagde mig, at gruppen kaldte sig Sea Train, akkurat som en ret kendt amerikansk gruppe på det tidspunkt. Min henvendelse til Peter gik på, om jeg huskede ret. Det gjorde jeg kun delvis - Peter har nemlig også haft billedet, hvor der med rød tusch var skrevet navnet Atlantic Train - og så faldt brikkerne pludselig på plads.
 
Nu er mit leksikon revideret, hvilket så også har betydet, at gruppen er rykket helt i top i mit alfabetiske leksikon, som også rummer navne som Blackbirds, Bounty, More og Locumotion.
 
På billedet herover ses fra venstre: Peter Sejr, Sam Juul Nielsen, Hans Nøhr Eriksen, Anders Nøhr Eriksen og Kaj Christiansen.
 
Man kan besøge leksikonet HER

Kategori: Oktober 2015

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

     
     
    Per Lyngby