Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Tilbage til middelalderen

15-10-2015
Forrige weekend var jeg en tur på Vitskøl Kloster, hvor der for niende gang var arrangeret middelaldermarked. Så vidt jeg erindrer, var det også niende gang jeg var med. I mit billedarkiv har jeg fotos fra alle årene - bortset fra 2011, hvor jeg måske ikke havde mit kamera med!
 
Rammerne og konceptet er det samme, og det er også nogenlunde de samme aktører, man møder på markedet hvert år. Alligevel er det en fornøjelse at gå rundt og indsnuse atmosfæren og duftene fra madboderne på pladsen. Og gennem en årrække har man også valgt et tema for hvert år. I år var det konge og adelsmagt, hvilket bl.a. indebar en hel række af konger og dronninger fra den danske middelalder, som man kunne se og opleve i kirkesalen.
 
Ellers er der naturligvis det traditionelle riddershow med Ridderen af Ildhesten, Ole Bach fra Viborg sammen med Aase Højgaard. Lansekampe og heste gennem ild er noget af det, som dette show byder på.
 
 
I år var der også rovfugleshow. Man kunne se en jagtfalk i aktion og få lov at holde en amerikansk havørn på armen - 50 kr. med stor handske på - uden handske var det gratis....
 
 
Denne blog er ledsaget af nogle af årets skud fra middelaldermarkedet.
 

Kategori: Oktober 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby