Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Hippie, hippie shake

06-06-2015
Som man har bemærket på frekvensen af blogindlæg, har der været travlt med andre gøremål på det seneste.
 
Men nu er det weekend, og selv om jeg ikke var så heldig at have fri på Grundlovsdag, så var jeg alligevel så heldig, at min gode ven Ib inviterede mig med til koncert på Huset i Hasserisgade i Aalborg. Her spillede den gamle danske gruppe Young Flowers, hvor de oprindelige medlemmer Peter Ingemann og Per Frost havde eks-Gasolintrommeslageren Søren Berlev med i stedet for afdøde Ken Gudman.
 
Det blev en super aften med tre veloplagte ældre herrer, der formåede at fyre den af i mange forskellige genrer, klassisk triorock, som Young Flowers og Cream spillede det i slut 60'erne, gyngende blues, jazz og stille ballader. Mange af gruppens kendet numre fra deres to albums "Blomsterpistolen" og "Vol. 2" men også numre af Steppenwolf og naturligvis Cream. Ikke mindst andet sæt var særdeles tæt og gyngende.
 
Det var mit første besøg i "Huset", men næppe mit sidste. Den flotte gamle fattiggård er i dag et kulturhus, som byder på cafe, værksteder, galleri og meget mere. Stemningen er hyggelig og afslappet, som sådan en aften med god gammel dansk beat næsten bliver helt hippieagtig.
 
Bygningerne blev i sin tid tegnet af arkitekt Einar Packnes, som også var manden bag jernbanestationerne mellem Aars og Hvalpsund. De fleste står der stadig, desværre bare ikke de i Farsø. Fattiggården er så flot, at man i sin tid syntes, at det var alt for pænt et byggeri til Aalborgs fattige...
 
Billedet herunder er fra fredagens koncert - taget med min mobil - det kunne måske være sådan, man i sin tid så gruppen, da de spillede rundt om i landet fra 1968 og nogle år frem.
 

Kategori: Juni 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby