Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Stjernerne var i byen

30-04-2014
 
Det var nogle af landets bedste håndboldspillere, som tirsdag aften gæstede Farsø. KIF Kolding-København stillede op til landspokalkamp mod de lokale helte fra Team Vesthimmerland, som også er en fusionsklub. Dog med lidt mere nærhed mellem de to moderklubber end det sydøstjyske-københavnske foretagende.
 
 
KIF Kolding-København opstod på ruinerne af det fallerede AG København, hvor en række store danske navne pludselig stod uden klub. Lars Jørgensen, Kasper Hvidt og Joachim Boldsen indgik i et samarbejde med den jyske storklub Kolding, og et noget utraditionelt samarbejde var en realitet. Hvordan man rent praktisk klarer træningen ved jeg ikke, men mon ikke københavnerne selvtræner nogle gange og så ellers træner med i Kolding et par gange om ugen.
 
 
I øvrigt var det et gensyn med stjernerne, som vi besøgte i København for to år siden, da vi gav en træning med AG København i konfirmationsgave til Thomas. Det var en rigtig god oplevelse med en flok dedikerede men også ukrukkede spillere, som virkelig gav de unge spillere en god dag. Og samtidig fik de sat på plads, at hvis man vil noget med sin sport, må man yde en maksimal indsats. Der ligger et enormt træningsarbejde bag den position, som de efterhånden aldrende håndboldspillere har opnået.
 
Kampen i Farsø var ikke nogen stor opgave for det danske tophold, som er midt i slutkampene om den danske mesterskab, medens TVH'erne praktisk talt allerede er gået på sommerferie. Efter at have skabt et soldidt forspring i første halvleg kunne Kolding-København lette lidt på speederen i anden halvleg, hvor hjemmeholdet fik lov til at lege lidt med og spille lige op mod storfavoritterne, som drog hjem med en sejr på 25-17.

Kategori: April 2014

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby