Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Gøttrup Bjerge

04-01-2014
I juleferien fik jeg lagt en historie ind på det lokalhistoriske arkivs hjemmeside - historie, som er skrevet af Per Pedersen, som jeg som barn havde som gymnastikinstruktør i min korte karriere som gymnast. Per drev bagerforretning i Søndergade og blev senere post og vist også assurandør.
 
Hvad jeg ikke vidste var, at Per er født og opvokset i Gøttrup nord for Farsø. Hans far ejede faktisk Gøttrup Bjerge, som var et populært sted for os at komme - specielt om vinteren. Her var godt at kælke, og stedet rummede den fantastisk farlige "Døden", som krævede mod- og mandshjerte af overvinde på kælken. Vi var der også nogen gange om sommeren bl.a. med spejderne, hvor jeg svagt mindes en epsiode, hvor en af mine kammerater blev stukket af en hveps på et særdeles intimt sted...
 
Det var ganske sjovt at læse om stedet, hvor jeg ikke har været i lang tid. Ganske vist henter jeg som regel mit juletræ i Gøttrup, men jeg har nu ikke været en tur oppe i "bjergene". Det må jeg hellere se at komme i nærmeste fremtid.
 
Man kan læse "Bager-Pers" fine beretning om Gøttrup Bjerge ved at klikke på billedet herunder.
 

Kategori: Januar 2014

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby