Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Black Berbs, bøder og musik

23-09-2012

I den store stak materiale, som Poul Rasmussen har sendt til mig med fotos og andet sjovt fra Blackbirds-tiden, fandt jeg det her.
 
I kølvandet på første single opnåede gruppen landsdækkende popularitet og blev af deres booking bl.a. markedsført som beatsensationen Blackbirds. Det blev også til jobs som opvarmning for store navne som Svenne & Lotta og Suzi Qatro, men berømmelsen nåede øjensynligt ikke helt til Fjellerad, som vedstående balannonce antyder - Blackbirds skulle spille, men blev her til Black Berbs!
 
 
Ordensmagten havde også fået øje på de vesthimmerlandske sangfugle, dog ikke så meget for at få autografer, men mere for at udstikke bødeforlæg, da gruppen havde løse sæder bag i tourbussen. Det må man jo ikke i en bil på gule plader, så lovens lange arm kvitterer med en lille hilsen.....
 
Man kan klikke politimesterens hilsen op i større format, hvis man vil læse, hvad Blackbirds havde rodet sig ud i denne sommerdag i 1976, hvor det øjensynligt var Poul Rasmussen, der sad ved rattet. Det er i hvert tilfælde ham, som har fået brevet fra politimesteren.
 
 
 
 
Til gengæld var der mange rosende ord fra Sonet, da man sendte anden single på gaden med denne pressemeddelelse:
 

Kategori: September 2012

Kommentarer

 • #1
 • Aase
  30-09-2012 09:14
  Sidder og morer mig over annoncen i Fjellerad Tidende. Forestiller mig hvordan fejlen er opstået. ... Avisens mandlige kontorassistent har haft støj på telefonlinien og engelsk var ikke hans største fortrin :)


 • #2
 • Per Lyngby
  02-10-2012 15:55
  Ja Aase, man kan se - og høre - det for sig....:-))


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby