Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

En stak fotos af Blackbirds

11-08-2012

Forleden droppede der en stor kuvert i postkassen. Kuverten var fyldt med en masse herlige fotos af Farsø-gruppen “Blackbirds”, som jeg jo har blogget en del om gennem tiden.

Afsenderen var Claus Lilholt, som var trommeslager i bandet fra den spæde start i midten af 1960’erne og frem til slutningen af 1973, hvor han gik ud for at hellige sig sin uddannelse på den grafiske højskole i København.

De mange billeder skal naturligvis scannes ind og gemmes i mit Blackbirdsarkiv, ligesom de naturligvis også skal præsenteres for bloggens læsere. Her er billeder af den første gruppe med Claus Lilholt, Lassen Stefansen, Niels Poulsen og Tage Dalby ligesom man kan se fotos fra de efterfølgende tre udgaver, hvor der skete udskiftninger i besætningen. Der er sågar et livefoto fra Falkonerscenen, hvor Blackbirds varmede op til svenske Svenne & Lotta - her har Claus forladt gruppen, men han var dog til stede ved koncerten og tog billeder af vennerne i det gamle band.

Et par af de mange fotos præsenteres med dette indlæg og flere skal nok følge i den kommende tid, hvor der dog også bliver en del at gøre med at modtage nyt elevhold på efterskolen. Øverst ses Claus Lilholt ved trommerne i forbindelse med indspilningen af den første single "Hey Hey What A Wonderful World" i januar 1973, medens billedet herunder formentlig er et par år ældre - måske 1971. De fire medlemmer er, set fra venstre: Ole Høgh, Lassen Stefansen, Claus Lilholt og Knud Søndergaard.


Kategori: August 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby