Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Vi vil ha' nogen klager....!

26-05-2012

Fredag aften tilbragte familien i søanlægget her i Farsø, hvor den lokale idrætsklub stod som arrangør af en sommerkoncert med Burhan G og Lars Lilholt med Copenhagen Drummers.

Sommerkoncerterne har været en fast tradition de seneste 10 år, og efter sidste års våde fornøjelse, hvor det hele regnede væk - inklusive koncerten med Medina, var det en fornøjelse at stå i anlægget denne lune majaften.

Burhan G spiller de unges musik, og han er ikke mindst pigernes store idol. Musikken er ganske tidstypisk med følsomme kærlighedssange pakket ind i en dunkende musik, hvor stortrommen og bassen er væsentlige faktorer. Smukke sang, men måske en smule kedeligt i længden. Dog ikke for de inkarnerede fans, som slet ikke kunne få nok af burhanen.

Anderledes traditionelt og afprøvet er Lars Lilholt, som ganske vist har toppet, men som stadig kan trække folk med sin melodiøse folk-pop-rock. Der er ikke sket meget nyt under solen hos ham, omend der er sat lidt mere blæs på nogle af numrene. Her kunne jeg godt tænke mig lidt mere soul-funk i hornene, fremfor den cirkusagtige stemning der kommer ud af basuner og trompeter. Med svogeren Claus Thrane bag trommerne har “gryderne” altid haft en fremtrædende rolle i Lilholt Band. Og de fik et ekstra nøk med Copenhagen Drummers, som formåede at sætte et ordentligt spark ind i den smålumre havefest med Lilholt.

I disse Hvidstentider var det ganske smukt at høre Lilholts gamle sang om modstandsgruppen, og hittet over dem alle, den fortærskede “Kald det kærlighed” gled da ned - ikke mindst på grund af Lilholts kommentar til det fællesskrålende publikum: “Syng Farsø - vi vil ha’ nogen klager...”.

Ovenpå denne musikalske oplevelse skal det blive spændende søndag aften, hvor jeg står på en mark ved Jelling og skal høre Ozzy Osbourne fra det hedengangne Black Sabbath. Jeg har ikke de store forventninger til den gamle heavyrocker, som bestemt ikke har fået nogen stor stjerne hos mig efter sin oprtæden i TV-serien med familien. Men lad os nu se og høre, man kan jo blive overrasket!


Kategori: Maj 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby