Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Sommervejr

23-05-2012

Efter nogle hektiske uger og dage både herhjemme og på efterskolen byder årets første uge med rigtigt sommervejr på en del “egentid”, som bl.a. bliver brugt herhjemme, hvor der skal rettes prøveopgaver i matematik og forberedes oplæg til de mundtlige prøver, som ligger i juni.

Det meste af mit arbejde på efterskolen i denne uge er sen eftermiddag eller aften, så ind imellem det indendørs arbejde med matematikopgaverne, bliver der også tid til kvalitetstid ude i haven - bl.a. en middagsstund med en sommerklassikker bestående af en kartoffelmad med mayo, løg, agurk og purløg. Hertil et glas kold mælk, så bliver det ikke meget bedre! Billedet her blev taget med min mobil og lagt op på Facebook, hvilket medførte en del "synes godt om" - så det er sikkert en spise, som mange andre sætter pris på.

Hunden Nemo nyder naturligvis også at have selskab i dagtimerne - den viger ikke mange meter fra mine fødder. Det skulle da lige være, når der bliver kastet en tennisbold i haven, så kommer der liv i den firbenede. Ufatteligt, at den gider i den varme - jeg gider knap nok kaste bolden....

Håber, at bloggens læsere også har tid til at nyde det gode vejr.


Kategori: Maj 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby