Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

En hilsen fra MF Hvalpsund...

17-05-2012

Forleden poppede en mail ind i min mailbox. En mail fra den gamle motorfærge MF Hvalpsund - eller rettere fra en af dens nye ejere.

Liselotte Hughes havde fundet vej til en gammel blog, hvor jeg beskæftigede mig Hvalpsunds skæbne, efter at den var afmønstret jobbet med at besejle sundet mellem Himmerland og Salling. Båden blev solgt med det formål at blive omdannet til husbåd, men mit sidste spor af færgens kølvand sluttede i Svendborg, hvor Hvalpsund var lagt til kaj og lignede alt andet end en færge og langt mindre en husbåd.Men nu sker der nyt. Hvalpsund er sejlet videre til København, hvor den nu ligger i Sydhavnen og arbejdet med at omdanne den til husbåd er i fuld gang.

Man kan følge arbejdet på nettet, hvor de nye ejere har lavet en hjemmeside: http://husbaaden-hvalpsund.dk/ . Her kan man følge ombygningen på tætteste hold - se billeder, videoer, tegninger og meget mere.

Tak til Liselotte for opdateringen. Herunder kan man se en video, hvor MF Hvalpsund bliver bugseret gennem Københavns Havn:


Kategori: Maj 2012

Kommentarer

  • #1
  • Poul Thor Hansen
    25-05-2012 10:26
    Superflot video af M/F Hvalpsund (indtil 1980 M/F Sallingsund). Spændende at se når den er færdigombygget til husbåd.


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby