Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Gå over historien

16-03-2012
Fra min barndom husker jeg tydeligt det historiske tidsskrift Skalk og deres flotte tidstavle, som også kunne fås som plakat. Jeg husker, at den hang i køkkenet hos Peter Sejr, hvis forældre var lærere på Farsø Skole.
 
I forbindelse med den snart færdige renovering af Farsø Skole har man på en af skolens ældste klassegange lagt nyt gulv, og her har man ganske dekorativt, pædagogisk og lærerigt lagt en tidstavle, som strækker sig det meste af gangens længde - og alligvel er der selvfølgelig kun plads til en brøkdel af de historiske milepæle. Meget passende for egnen her, starter tidstavlen med Ertebøllekulturen.
 
Lidt længere oppe af gangen, i den gamle aula er gulvet forsynet med et stort verdenskort, så man med et par små skridt kan komme verden rundt.
 
Ganske forfriskende og dejligt at se den gamle skole i nye klæder - desværre er indvielsen udskudt, da man for en måned siden blev ramt af en vandskade, der lukkede hele den nyrenoverede 58-fløj ned. Lofter og vægge må skiftes ud efter mødet med 60 grader varmt fjernvarmevand, som fossedde gennem ventilationsanlæg og lofter efter en frostskade.
 
Håndværkerne arbejder hårdt på at udbedre skaderne, lærere og elever må endnu en gang rykker rundt og rykke sammen, men inden sommerferien kan man forhåbentlig fortage indvielsen af den nyrenoverede skole.

Kategori: Marts 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby