Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Ugens foto #4

29-01-2012
Vintervejret har indfundet sig her i weekenden, men det bliver dog igen et indendørs billede, som får æren af at blive ugens foto. Der bliver sikkert god mulighed for vinterbilleder i den kommende tid.
 
Billedet her er taget på efterskolen, hvor eleverne har trænet hårdt med årets gymnastikopvisning, som gerne skulle sidde lige i skabet i slutningen af februar, så man er klar til forårets mange opvisninger. Forleden var der tale om en lille forevisning af en uges intens træning - det så godt ud, og når der så kommer dragter, bliver det rigtig, rigtig godt.
 
Lysforholdene i en hal er ikke optimale. Jeg måler altid hvidbalancen i hallen, så mit kamera er indstillet præcis efter den pågældende hals lys. Det giver bedre farver. Ellers er der brugt objektiv med fast brændvidde og stor lysstyrke, og der er skruet godt op for kameraets ISO-værdi, så der er kommet en fornuftig lukketid ud af det.
 
Teknisk kunne billede sikkert have været bedre, men til gengæld er indramningen af gymnasten i to tøndebånd rigtig fin. Derfor kom dette billede med som ugens bedste.
 
Alle ugens fotos kan ses HER, og snart vil der også følge et album med "boblere" - billeder som har været med i overvejelserne som "Ugens foto".
 

Kategori: Januar 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby