Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Gamle elever på banen...

26-11-2011
Med næsten 17 år bag mig som efterskolelærer på en idrætsefterskole er det efterhånden en del tidligere elever, jeg har gående rundt om. Facebook gør det muligt at følge dem, også efter at de har forladt skolen. Men jeg har nu altid fulgt lidt med i deres gøren og laden, hvis det har været muligt.
 
Specielt indenfor sportens verden har jeg haft mulighed for at følge mange tidligere elever, fra fodbold i serie 6 til divisionshåndbold - eller -volley. Enkelte har også markeret sig på danske landshold: Louise Mortensen og Christina Bille på det danske håndboldlandshold, Camilla Sand på kvindelandsholdet i fodbold, Jonas Søndergaard i volley og Mette Jensen i floorball.
 
På Farsø Stadion har jeg set en del tidligere fodbolddrenge, når de har været i dyst enten for hjemmeholdet eller for det gæstende hold på serie 1 eller 2.
 
Ligeledes er det gennem tiden blevet til en del glædelige gensyn med gamle elever, som spiller håndbold. På det lokale 1. divisionshold fra Team Vesthimmerland finder man således målmand Michael Svenstrup, som jeg for omkring 15 år siden havde som elev på HCI, hvor han også var en fremragende fodboldmålmand.
 
Forleden fangede jeg så Michael i flot stil, da han vogtede målet i hjemmesejren over Ølstykke/Jyllinge.
 

Kategori: November 2011

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby