Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Fotos, Grønland og tændstikmænd

02-05-2011

Forleden var jeg i Støvring, hvor min gamle skolekammerat Jesper Hansen skulle holde foredrag om Grønland, hvor han har boet og arbejdet i 14 år. I den anledning havde han bedt mig om tage et par billeder af ham som foredragsholder - billeder han bl.a. skal bruge på sin hjemmeside www.dovregubben.dk.

Medens jeg tog billeder kunne jeg jo passende lytte til Jesper underholdende og spændende foredrag om et storslået land med en helt fantastisk natur, kultur og befolkning.

Desværre kunne jeg kun være med til første halvdel af foredraget, da jeg skulle tilbage til efterskolen til et møde. Men ud fra, hvad jeg hørte og så, kan jeg da kun anbefale Jesper som foredragsholder. Så står bloggens læsere og mangler et underholdende og oplysende indslag, bringer jeg hermed min anbefaling. Tjek Jespers hjemmeside for mere info, da han har flere forskellige foredrag at byde ind med.

I dag var Jesper så forbi for at hente billederne, og i den forbindelse havde han en lille gave med som tak for ulejligheden: En gammel singleplade fra 1968 med den engelske gruppe Status Quo og deres lettere psykedeliske “Pictures Of Matchstick Men”, som ligger milevidt fra den boogierock, de senere slog igennem med.

Singlen skal naturligvis indgå i samlingen nede i retrokælderen. Og bloglæserne kan høre den her på Youtube:


Kategori: Maj 2011

Kommentarer

 • #1
 • Jesper Hansen
  04-05-2011 21:20
  Tak for omtalen. Sjovt nok var Matchstick Men en af melodierne i dagens udgave af Små og store synder. Jeg har aldrig set videoen før, men jeg kan godt lide John Coghlans tattoo-stil...
  mvh
  Jesper


 • #2
 • Aase O. Kristensen
  28-05-2011 20:14
  Hej Per og Jesper. Jeg husker at jukeboxen på tordenkalven havde Pictures of Matchstick Men som en valgmulighed allerførst i 70'erne. Blev superglad for en lille måned siden da jeg så at Status Quo skulle spille i Mølleparken lige netop i aften..Desværre viste det sig at være Mølleparken i Sønderborg ;) mvh Aase


 • #3
 • Per Lyngby
  30-05-2011 08:12
  Hej Aase
  Det var jo ærgerligt. Men du skulle vel bare køre mod syd i stedet for nord. I øvrigt tror jeg ikke, de spiller det nummer live mere. Jeg hørte dem i Nibe for nogle år siden - det gjorde du vel også. Energisk boogierock.


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby