Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Mud-rock

26-03-2011
De gamle spolebånd i kælderen bliver lyttet igennem, når jeg går og rydder op dernede. Og sådan en kælder har det altså med at rode til efterhånden - det må være en af Murphys love, som træder i kraft.
 
Nogle af båndene indeholde hele LP'er - de er ikke så interessant, da jeg som regel ejer disse LP'er (eller CD'er). Noget sjovere er det at høre de miksede bånd, hvor man blandede en række numre fra forskellige plader. Og helt sjovt bliver det, når man kan genhøre gamle Tipparader eller andre radioprogrammer, som man i sin tid sad og tappede med hånden på pauseknappen, klar til at optage og evt. spole tilbage og starte forfra, hvis nummeret ikke lige var det, man håbede. Det var irriterende, når Mylle snakkede ind over numrene, men i dag opleves det mere som en charme, end det gjorde dengang.
 
Et af de bands, som er dukket frem af gemmerne via spolebåndene, er engelske Mud, som var en del af glamrockbølgen sammen med Sweet og Slade, hvad man da også tydeligt kan høre på nummeret nedenfor. Jeg havde på et tidspunkt et cassettebånd med gruppen - fremragende musik til at have i bilen. Der skal vist lige laves et par MP3'er, så man igen kan cruise til denne glade rock'n roll.
 

Kategori: Marts 2011

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby