Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Stemning i Campushalle

21-02-2011

Søndag blev brugt til en tur syd for grænsen. Sammen med drengenes håndboldklub var vi i Campushalle i Flensborg for at se Champions Leauge håndbold mellem SG Flensburg Handewitt og spanske Ciudad Real. Med mange danskere på holdet, er Flensborg et spændende hold at se, og stemningen i Campushalle, „Hölle Nord" , var ganske forrygende.

Sådan en bustur med så mange unge mennesker, og en del forældre, skal naturligvis den traditionelle tur omkring grænsekioskerne. Et sted, der får mit hjerte til at slå hurtigere og sveden til at pible frem. Jeg har det simplethen skidt med at gå rundt mellem folk, som dynger kassevis af øl, sodvand og slik på de overdimmensionerede indkøbsvogne. Jo vist, der er penge at spare, men jeg tror bare, at folk køber meget mere, end de reel har behov for i disse indkøbsmekkaer. bare fordi det er billigt. Men så billigt er det vel helle ikke. Går man efter de gode tilbud herhjemme, tror jeg såmænd nok man kan spare næsten det samme, uden at skulle bruge tid og brændstof på en tur til grænsen.

Men tilbage til den imponerende Campushalle, som stod færdig i 2001 og har plads til 6500 tilskuere - og den er stort set fyldt op hver gang, SG spiller på hjemmebane. Specielt nordtribunen, som har ståpladser, skaber stemning. Det er her hardcore-fans har plads og skaber stemning med sange, klap, flag og bannere. Helt fantastisk bliver det, når de råber “Flensburg” og sydtribunen svarer igen med “Handewitt”.

Trods skader hos Michael Knudsen og Thomas Mogensen var der stadig masser af dansk islæt til søndagens kamp: Lasse Boesen, Anders Eggert og Lasse Svan Hansen. Og de tre gjorde det sammen med den svenske målmand Dan Beutler ganske godt. 19 danske mål, 9 af Eggert, og et utal af redninger fra Beutler var med til at afgøre kampen, som SG efter en spændende afslutning vandt med 25-23.

Efter kampen stillede spillerne velvilligt op til autografskrivning - sympatisk og fint, at man vil bruge tid på dem, der er med til at betale ens løn. Her kunne en dansk troubadur med efternavnet Larsen lære en del...

 


Kategori: Februar 2011

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby