Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Så længe lyset ikke tænder

12-01-2011

Tirsdag aften inviterede jeg hele familien i teateret!

På Naturefterskolen i Aalestrup har man en musik- og teaterlinie, som i denne tid opfører deres eget stykke, en musical med titlen “Så længe lyset ikke tænder”.

Det er fascinerende at opleve en flok teenagere stille sig op på en scene og spille igennem - ikke bare musikalsk men også dramatisk, hvor det er tydeligt, at der i den grad var arbejdet med bevægelser, personligt udtryk og mimik. Skuespillerne kom bogstavelig talt ud over scenekanten, når de i nogle af numrene gik ned blandt publikum og spillede direkte op til dem. Det er altså virkningsfuldt, når en sød sangerinde sætter sig på skødet af en blandt publikum, som har hele sin efterskole bag sig på de andre pladser.....

Jeg havde set stykket sammen med min egen efterskole i sidste uge, men mine egne drenge var klar, da jeg foreslog, om vi også skulle tage til Knaberscenen og se forestillingen.

At dømme efter snakken i bilen på vej hjem, var det et stykke der gik rent ind, og de skulle da også lige forbi Naturefterskolens hjemmeside for at høre et par af musicalnumrene, som man kan lytte til og downloade fra siden.

Rent fototeknisk kan det være svært at fotografere teater, da lyset skifter i intensitet og farve gennem forestillingen. En løsning på det problem kan være at konvertere billederne til sort-hvid, som kan have en ganske god virkning.

Jeg har lavet et lille billedshow med musik fra forestillingen. Det kan ses HER.


Kategori: Januar 2011

Kommentarer

 • #1
 • MTM-linien
  12-01-2011 08:56
  Kære Per

  Tusind tak for den flotte anmeldelse!

  Mange hilsner
  Os alle på MTM-linien :)
  www.mtmlinien.dk
  www.naturefterskolen.dk


 • #2
 • Per Lyngby
  16-01-2011 11:19
  Hej MTM-folk.
  Det var så lidt - og det var såre fortjent. En superflot forestillig med god musik, godt skuespil, god scenografi og en rigtig god stemning på Knaberscenen. Man fornemmede, at I havde det rigtig godt.


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby