Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Indefodbold i støjinferno

09-01-2011

Lørdag stod jeg tidligt op (04:45) for at tage med efterskolen til et stort indefodboldstævne i Hedensted.

Sådan en dag i en idrætshal kan godt være lidt af en prøvelse. Der blev spillet fodbold i tre haller, og i alle var der et mylder af efterskoleelever. De er overalt: ved banderne på gulvene i cafeteriet, udenfor. Har man aversion mod teenagere i mange forskellige afskygninger, er det bestemt ikke stedet at være sådan en dag!

Da der er præmie til bedst heppende skole, byder stævnet på et inferno af larm det meste af tiden, idet specielt de store musikefterskoler formår at sætte deres præg på lydbilledet med et hav af trommer, koklokker og andet slagstøjsudstyr. Dertil sang, råb og hvin fra teenagestruber i hundredevis.

Tilskuerpokalen gik i øvrigt ganske fortjent til Unge Hjems Efterskole, som på særdeles musikalsk vis formåede at heppe på såvel egne som andre hold. Flot!

Vi deltog med 4 hold, 2 drenge- og 2 pigehold, som gjorde en udmærket figur i dette teknisk betonede spil. Pige B sluttede med sølvmedaljer, pige A blev nummer 5 og drenge A og B nåede begge frem til kvartfinalerne, som blev endestationen for dem.

Med pige A’s placering som nummer 5 nåede de lige akkurat mellem de hold, som skal spille om efterskolernes DM den 2. marts - i Hedensted!

--0--


Kategori: Januar 2011

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby