Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Storm T

06-01-2011

Min lille miniserie om lokale værtshuse i Farsø fortsætter i denne blog, hvor jeg sætter fokus på Storm T, som lå i Nørregade. Lige ved siden af kirken!

Værtshuset blev indrettet i en tidligere tæppe- og gardinforrretning. Bag Storm T stod Poul og Anni Haman (billedet til højre, som kan klikkes større), som i forvejen drev den grillbar, der lå i nordenden af bygningen - Grill Snack. Arbejdet med at indrette Storm T stod på i efteråret 1973 og den nye bodega åbnede, så vidt jeg husker, inden jul samme år. Der var indgang fra hovedgaden, og fra gangen kunne man dreje til højre ind i den lille krostue, hvor baren også var placeret. Til venstre var der et større lokale med solide egetræsborde, rustikke lamper og på et tidspunkt også en jukebox.

Da stedet åbnede, var jeg lige ung nok til at komme der, men 1-2 år senere fik jeg adgang til det forjættede land, hvor mine to større søskende var kommet fra starten. Et rigtig hyggelig og meget traditionelt værtshus, som var et godt supplement til den lidt mere etablerede Tordenkalven nede i Søndergade. Som jeg husker det, var det især det unge publikum, som kom på “Stormen”, medens de lidt ældre gik på “Kal’en”. Med den tilknyttede grillbar var det let at få sig lidt at spise, hvis man kom til at hænge ud lidt for længe....

Efter Poul og Anni kom der ny ejer, Søren, en mand fra Viborg, som i første omgang førte Storm T videre i samme ånd, men som hen ad vejen lavede fornyelser, bl.a. blev det store lokale udvidet og omdannet til diskotek, hvor der var gang i den fredag og lørdag. Ovenpå kom der en billardstue, men den lille krostue stod ganske uændret i flere år.

Efter Søren kom der nye ejere - her er jeg dog ikke så godt inde i tingene, da det var i den periode, hvor jeg ikke længere boede i byen. Det gik dog gradvis tilbage for stedet, som til slut blev lukket ned. Menighedsrådet købte bygning og grund med henblik på at rive huset ned og lave et grønt område på arealet foran kirklen og kirkegården.

Og sådan gik det. Storm T er væk, men står helt sikkert som et godt minde for mange, som har mange glade aftener på byens nordlige værtshus.


Kategori: Januar 2011

Kommentarer

 • #1
 • Bjørn Haman
  08-01-2011 10:56
  Jeg har mere info ( er Anni og Poul's søn )


 • #2
 • Helle Jørgensen
  28-03-2012 14:16
  Åhhh vores kære unge dage på " storm T .... De bedste minder om glade dage :)


 • #3
 • lars
  16-09-2012 00:27
  Ja der kom nye ejere efter Søren .En fra løgstør der hedder Kim Madsen ,da han over tog Stormen ,gik det for at sige det pænt sløjt, Han fik meget gang i stedet der var 400 mennesker hver fredag og lørdag .Han var !!!!!!!,lad andre sige deres mening om Kim.Men der var gang i den i den periode


 • #4
 • Dorthe Jensen
  21-10-2013 19:59
  Det var en som hed Mogens som overtog det efter Søren, og da han lukkede det overtog en som hed Kim og han kom fra kom Aalestrup. Arbejdede der selv i 1989-1990 på grillen som en der hed Annette havde forpagtet. Og da de lukkede overtog Kim Madsen det og han lavede grillbaren om og lagde den første bar til grillen og senere var det Bo Vestergaard lavede det om til miss Molly.


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby