Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Pladespiller frem i lyset

23-02-2019
Da fruen foreslog, at vi skulle holde maleferie i vinterferien, forestillede jeg mig et højskoleophold blandt kreative mennesker med en pensel bag øret og masser af blanke flader, som bare ventede på at blive fyldt med fest og farver.

Jeg blev klogere, gjorde jeg!

Ferien blev i stedet brugt på at male herhjemme. Det var dog også ved at trænge, og når først man kommer i gang, er det nu meget hyggeligt at male - også på vægge, lister og vinduer.

Da møbler og andet løsøre skal flyttes, når man går i gang med sådan et projekt, gav det anledning til at rokere lidt rundt på nogle af mine pladespillere og anlæg. Her på kontorarbejdspladsen nede i stuen kom de store Jamo-højttalere væk og blev erstattet af et par mindre reolhøjttalere fra Dali - de spiller forbavsende godt og har gjort det længe ved fotocomputeren oppe på repos’et. Her skal jeg nu se, om jeg kan få plads til de store Jamo’er.

Samtidig fik jeg fjernet en adskillelse i rumdeleren, så min pladespiller har fået en mere central og naturlig placering i forhold til før, hvor den stod ovenpå rumdeleren med en lidt akavet betjening til følge. Pladsen er nu overtaget af den gamle Philips, som kommer ned og spiller singler af og til.

Nu er set up’et klar, som det hedder i hi-fi fagsproget, og der spinnes løs, fortrinsvis med kunstnere og grupper, som begynder med A og B, da det er denne del af samlingen, som i øjeblikket er nede i “stadsstuen”, hvor de har afløst de danske plader.

Pladespilleren er en Beogram 5000, som skal skiftes til at udfylde pladsen sammen med en stor Technics, som lige nu er på værksted.
 

Kategori: 2019

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby