Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Sheep-quiz

15-10-2018
Sidste år ved juletid introducerede viceforstanderen på efterskolen en lille quiz, som medarbejderne kunne deltage i - som en slags julekalender med spørgsmål for hver dag. Det specielle var, at man skulle svare på alle spørgsmål på en gang, resultaterne kom så dryppende enkeltvis over vores intra. Og det gjaldt om at svare det samme, som man troede andre ville svare - man fik nemlig point efter, hvor mange, som havde svaret det samme på de åbne spørgsmål med mange svarmuligheder.
 


Sheep, kalder man sådan en quiz, hvor det jo gælder om at følge flokken.

Det gav mig ideen til selv at prøve, og via Facebook fik jeg stablet en lille sheep på benene i dagene mellem jul og nytår. Det blev en succes, og det skortede ikke på opfordringer til en gentagelse. Jeg fik lavet flere hen over foråret - nogle med temaer som f.eks. fodbold eller rock. Og fårene fortsatte med at strømme til - venner, gamle elever, kolleger og andre fårs venner, som jeg slet ikke kender.

Min Danmarks-sheep i april trak 33 får ind i leddet, og “Summer-special lige før ferien havde rekorddeltagelse med 46 får. Midt i sommerferien lavede jeg en quickie, som trak 35 ind, og efter ferien var der 46 med i Back To School sheep. Lige nu kører jeg en efterårs-sheep, som igen sætter ny rekord - denne gang med 58 får i folden. Med så mange skal der arbejdes lidt med regnearket og klippeværktøjerne, når jeg skal lave en stilling til fårene, som sidder spændt og venter.

Der er lavet en særlig sheep-gruppe på Facebook, hvor fårene kan følge med i stillingen og se, når jeg laver en ny sheep.
 


Min gamle seminarieven Dorthe Ahlstrøm vandt den første sheep. Så blev det min gode kollega på efterskolen, Stig Ottesen, som triumferede, og han blev efterfulgt på podiet af min gamle fodbold-ven Kristian Skov, som i dag bor i Sorø og som også har fået sin voksne søn med på legen. Min tidligere HCI-kollega Anders Mølbak kom på podiet, og Skov gentog triumfen med en sejr i summer special, inden min gamle HCI-elev Louise Rokkedahl triumferede - i øvrigt foran sine to søstre, som også er ivrige sheepere med mange gode kommentarer undervejs. Kromand Allan Høgh Farsø vandt den seneste, bl.a. foran sin medkromand Erik Pedersen.
 
Netop nu er vi i de sidste afgørende runder i efterårs-sheep.

Hvem der vinder? Det siger jeg ikke.

Kategori: 2018

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby