Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Lille Per i sneen

01-02-2016
Da jeg var barn, huserede Lille Per fra Far til 4 i biograferne - måske var det derfor, jeg fik mit navn. Det kan godt være, for den første af de klassiske danske familiefilm kom i 1953.
 
En af filmene hed "Far til 4 i sneen", og den har jeg så valgt at omskrive lidt i overskriften. I den forløbne uge har Lille Per fra Farsø, som i mellemtiden er blevet lidt større og ældre nemlig være på ski i de norske fjelde. En fast tradition på efterskolen, omend vi i de senere år også kan finde på at køre sydover til de østrigske eller franske alper.
 
 
For første gang i mange år, havde vi ikke nogle af vores egne børn med på skituren. Thomas er travlt optaget på gymnasiet, og Morten skulle i samme uge med sin efterskole til Neukirchen i Østrig - der har han i øvrigt været for 7-8 år siden sammen med mig og min efterskole!
 
I fraværet af mine egne børn var der dog 134 andre teenagere at tage sig af i denne uge. Nogle er hardcore eksperter på ski, andre er usikre nybegyndere. Fælles for de fleste er det dog, at de har en fantastisk uge, hvor fællesskabet får et ekstra nøk, og hvor flere får brudt nogle grænser.
 
På turens sidste dag er det blevet en tradition, at man kører et par ture med sine kontaktelever, som der som regel er 10 af. Det er sjovt og hyggeligt.
 
 
Med denne sneblog håber jeg, at få sat lidt skub i bloggeriet, som desværre er blevet forsømt en del gennem det seneste års tid.

Kategori: Januar 2016

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby