Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

ØM i håndbold

19-02-2015
Overskriften kan måske antyde, at man kan få nogle knubs ved at spille håndbold. Det kan man sikkert også, men forkortelsen står nu for Østjyske Mesterskaber i håndbold, og det er efterskoler, vi taler om.
 
Gennem årene har jeg været til at hav af NM'er (Nordjyske Mesterskaber), mest i fodbold og volleyball men nu og da også i badminton, håndbold, floorball og basketball.
 
 
Onsdag skulle Thomas (foto herover), som går på Salling Efterskole, spille om ØM. Stævnet foregik i Viborg, hvor bl.a. Viborg Stadionhal lagde gulvbrædder til kampene. Selv om det er en anden region, var der dog mange skoler med, som jeg kender gennem mit arbejde med efterskolefodbold. Hou Maritime Efterskole, Vivild Efterskole, Gudenådalens Efterskole og Hald Ege Efterskole.
 
Thomas og hans holdkammerater kom rigtig skidt fra start i deres første kamp, hvor forsvaret var hullet som en si og angrebet næsten ikke eksisterende. Det betød et stort nederlag, og man kunne frygte kampen mod Vivild, som på forhånd så stærke ud. Men holdet reddede æren i land - ikke med en sejr, men med et knebent nederlag på 2 mål i en kamp, hvor de pressede Vivild til det sidste.
 
 
I en af kampene opstod en lidt pudsig episode, da en af dommeren løftede pegefingeren ind mod stregen, hvor en flok store drenge kæmpede om de bedste placeringer, hvorefter det lød: I skal holde op med at skubbe til hinanden! Den dommer ville vist ikke komme langt i en dansk serie- eller divisionskamp, hvor der da bliver skubbet og kæmpet en del på stregen - det er da vist en del af gamet, se f.eks. billedet herunder, hvor en Sallingspiller lige mister gulvkontakten med hjælp fra et par Vivildspillere. Og så kan jo godt blive lidt øm i håndbold!
 
 
Jeg havde naturligvis mit kamera med til Viborg og fik da også skud et par fotos fra de kampe, hvor Thomas og Salling var involveret.

Kategori: Februar 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby