Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Fly like an eagle

29-07-2014
 
Et af vores turs højdepunkter, bogstaveligt talt, fandt sted tirsdag. Vi blev afhentet i limousine ved hotellet og kørt til lufthavnen, hvor en helikopter stod klar til os.

Det var en herlig fornemmelse at stige op over Las Vegas og betragte de store hoteller og casinoer langs The Strip. Samtidig kunne vi se, hvor langt byen strækker sig ud omkring det pulserende centrum. Byen er enorm i sin udstrækning - det er kun i centrum, at der er høje bygninger, så de 2 millioner indbyggere i spillebyen breder sig virkelig ud.

 
Fra Vegas fløj vi mod Lake Mead, som er den sø, der er opstået efter anlæggelsen af Hoover Dam i 1930’erne. Et kæmpe areal, som i dag er rekreativt område med masser af vandsport. Hoover Dam ser imponerende ud i fugleperspektiv, og det samme må man sige om Grand Canyon, som vi fløj ind over lidt senere. Igen var det fantastisk at se tingene fra et nyt perspektiv.

 
Vores pilot landede på et plateau nede i bunden af Grand Canyon. Her kunne vi vandre en lille tur hen til kanten og nyde synet ud over Coloradofloden og de imponerende klippeformationer, som den har skåret sig ned igennem. Vi lagde en sten i en varde, som nogen har bygget op på stedet, inden vi gik tilbage til et lille picknickområde, hvor piloten havde anrettet en lille frokost, som også inkluderede champagne!

På hjemturen fløj vi hen over The Strip og fik et fint vue ud over de store hoteller, inden vi landede og blev fragtet tilbage med limousine.
 


Interessant i øvrigt, hvordan såvel pilot som chauffør gav hånd til alle - det skyldes ikke bare almindelig høflighed men lige så meget en forventning om, at der er drikkepenge i et af håndtrykkene….

Kategori: Juli 2014

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby