Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Konfirmation

29-04-2013
Det er højsæson for konfirmationer. Forleden var vi til konfirmation i Aars, hvor man holder konfirmation på Store Bededag - ganske praktisk for folk, som skal holde fest og måske have gæster langvejs fra.
 
Nu havde Amalies fætter også konfirmation den dag, så hun udskød festen til lørdag. Men fredag var jeg på plads i og ved kirken og bagefter ved en gammel faldefærdig højskolebygning midt i Aars. Et dejligt rustikt miljø til fotografering - også selv om jeg ikke er nogen ørn til det der med portrætter og opstillede fotos.
 
Og dagens bedste skud kom da også lynhurtigt, da Amalie lige skulle prøve håndtaget på den gamle grønne dør. Jeg skød løs og fik billedet nedenfor - atypisk, fordi konfirmanden ikke ser hen på kameraet, men til gengæld afslappet og anderledes. Og som Amalies mor skrev: Amalie er ved at lukke døren op til voksenverdenen! Så kom der også lidt symbolik ind i det, selv om det ikke var tænkt sådan fra starten. Det opstod bare.
 
Det glædede naturligvis mit gamle fotohjerte, at Amalie ønskede sig, og fik, et spejlreflekskamera - og hun er kvik, umiddelbar og legende, så det går hurtigt med at lære at bruge det.
 
Tillykke til Amalie med konfirmationen - og med det nye Nikon!
 

Kategori: April 2013

Kommentarer

 • #1
 • Jesper Hansen
  30-04-2013 23:01
  Hej Per
  Yes - et rigigt pletskud....
  Flot...
  mvh
  Jesper


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby