Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Lock out

14-04-2013
Der har været lidt stille på bloggen på det seneste. Det skyldes almindelig travlhed i en periode, hvor de fleste af efterskolens lærere er lock outet i den igangværende konflikt.
 
Efterskolen kører videre, og der skal tænkes kreativt for at få hverdagen til at fungere for 123 teenagere, som ikke kan få helt normalt skema. Derfor veksler boglige fag med masser af idrætsaktiviteter og andre aktiviteter i form af ture, foredrag og koncerter. Indtil videre har det fungeret OK, men naturligvis og heldigvis, savner eleverne en normal hverdag sammen med deres lærere. Os, der er på skolen hver dag, savner også vores sjove og dygtige kolleger. En skole uden børn kunne sikkert være rigtig dejlig, men en skole uden lærere, duer ikke rigtig!
 
Vi er nu på vej ind i konfliktens tredje uge - forhåbentlig finder parterne snart en løsning - og gerne en løsning, som alle parter kan blive enige om - selv om fronterne unægteligt er trukket hårdt op. Lige nu og her er det eleverne, som er taberne. Desværre.
 
Mange ting er eller bliver nemlig aflyst under konflikten. På HCI skulle vi lørdag have haft vores store elevstævne med aftenfest for gamle elever. Vi måtte reducere arrangementet til kun at omfatte jubilarfrokoster i tidsrummet formiddag eftermiddag, da der simpelthen manglede lærerkræfter til at gennemføre hele arrangementet, som kræver noget i retning af 300 mande- (og kvinde-) timer.
 
Heldigvis blev jubilararrangementet en rigtig god dag, hvor jeg traditionen tro var rundt og fotografere de fremmødte, som gik på skolen for henholdsvis 5-10-15-20-25 og 30 år siden. Nedenfor ses et jublende jubilarfoto af 5-års jubilarerne, som nød gensynet med skolen og hinanden.
 

Kategori: April 2013

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby