Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Travlhed i august

02-09-2012

Det har været stille her på bloggen i august - der har simpelthen været rigeligt at se til på mit arbejde. Men nu lysner det, så der er håb/risiko for, at der kommer lidt mere på bloggen i den kommende tid.

På efterskolen tog vi imod de 127 nye elever søndag den 12. august - og hverken de eller vi medarbjejdere har ligget på den lade side i de seneste 3 uger. Introdage blev efterfulgt af lejrture, hvor vi mandlige lærere drog til Rold Skov med alle drengene - en rigtig god tur, hvor vi får en god fornemmelse af, hvad der er for nogle elever, vi har fået. Og det er i sandhed nogle rigtig dejlige gutter, som vi kan få meget ud af i de kommende måneder. Energi, humør og mod på livet - det er sådan de er.

Drengeturen gik nærmest direkte over i en medarbejdertur, hvor vi drog til Fuglsø Centeret i Mols Bjerge. En rigtig sjov tur med socialt samvær, god mad og sjove aktiviteter. Jeg nåede lige hjem og vende, før turen så gik til Ertebølle, hvor vi er en flok gamle Farsø-drenge, som mødes i et sommerhus hvert år. Det har vi gjort i mere end 30 år - og det er altid hyggeligt.

Og her senest har der så været forældreweekend på efterskolen, hvor vi inviterer elevernes forældre til at komme og mærke stemningen på skolen. Vi starter fredag med aftensmad og så går det ellers slag i slag indtil frokost lørdag, hvor det er farvel og tak for denne gang. En rigtig god weekend, hvor forældrene også får lejlighed til at snakke sammen og lave aftaler om transport og meget andet.

Nu er vi så gået ind i september - også en travl måned med masser af fodboldkampe, men dog ikke så mange arbejdsdage, som strækker sig helt frem til midnat - når man ser bort fra den ugentlige vagtaften på skolen og en enkelt søndagsvagt.


Kategori: September 2012

Kommentarer

  • #1
  • Din kone
    03-09-2012 12:53
    Jamen, vi har da været glade for at have dig hjemme på besøg en gang i mellem i august..........


1 

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby