Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Ugens foto #31, #32 og #33

26-08-2012
Endnu en gang er jeg kommet lidt bagud med opdatering af mins årsopgave med "Ugens foto". Det må jeg hellere råde bod på nu med de tre seneste skud til samlingen, som også kan ses HER
 
#31 er sådan set den egentlige årsag til, at der har været lidt stille. Det stammer fra søndag den 12. august, hvor vi modtog 127 nye elever på efterskolen. Siden er det gået slag i slag med introdage, undervisning og lejrtur, så derfor.... Det er et ganske karakteristisk billede fra dagen: Forældrene er lige taget hjem efter at have afleveret deres børn på skolen, og vi tager fat på den første aktivitet, som er nogle små lege på fodboldbanen. Det er som regel et syn domineret af skolens røde dragt, som mange lufter for første gang denne dag.
 
 
#32 er en situation fra Farsø Løbet, som indleder FarsøFesten hvert år. I år foregik det på en mege varm dag, som gav masser af sved på panden. De forreste løbere i feltet havde ikke brug for at drikke vand men mere for noget til at køle lidt.
 
 
#33 er et billede fra årets personaletur med efterskolen. Vi var en tur på Mols, hvor jeg tidligt om morgenen blev fanget af dette stemningsfulde motiv ved Helgenæs.
 

Kategori: August 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby