Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Haj haj

13-07-2012

Vores tur til Djursland bød naturligvis også på de obligatoriske sommermesterskaber i minigolf, som denne gang blev afviklet på campingpladsens ganske udmærkede bane. Første dyst endte helt lige mellem mig og fruen med drengene lige efter, men da det endelige slag (!) skulle slås, kunne jeg trække mig tilbage med trofæet i hænderne....


Danmark er godt forsynet med maritime oplevelsescentre. Et af disse ligger i Grenå, hvor Kattegatcenteret var blandt de første af slagsen. Centeret er specielt kendt for sine hajer, som man kan se fra oven, fra siden og fra neden. Der er nemlig bygget en gangtunnel, som man kan bevæge sig igennem, medens man studerer
hajerne fra en anderledes vinkel. Morten har tidligere besøgt centeret med skolen, hvor han endda havde oplevelsen af at sove i denne tunnel, og så var han i øvrigt en god guide for os andre denne dag. Noget tyder på, at han har hørt efter, den dag skolen var dernede.

 

Hjemturen fra Djursland gik via små veje, og vi valgte at fravælge den normale rute via Randers og motorvejen. I stedet kørte vi til Voer, hvor Danmarks vel nok mindste motorfærge sørger for at transportere biler og folk over Randers Fjord. Færgen kan laste 4 biler og klare turen over fjorden på mindre end 5 minutter. En hyggelig oplevelse at få med.

Frokosten blev indtaget på Hvidsten Kro, hvor vi var heldige at få et bord. Det er ellers svært, da kroen har oplevet noget af en rennæsance efter filmen om den kendte modstandsgruppe fra Hvidsten. I hovedbygningen er der booket helt frem til august, men heldigvis holder kroen en lille sidebygning åben for gæster, der ikke har reserveret bord. Det blev vores held, og vi nød stedets specialitet æggekage med hjemmerørt sennep - dog ikke Morten, som i stedet satte to hakkebøf med nye kartofler og bruns sovs til livs.

Således mætte af oplevelser og god mad gik turen mod Farsø, hvor hunden Nemo ventede efter at have været i pension hos min søster i en lille uges tid. Gensynsglæden var stor for alle.


Kategori: Juli 2012

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

     
     
    Per Lyngby