Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Ugens foto #2

15-01-2012
Selv om weekendvejret har artet sig pænt, er det dog et indendørs foto, som jeg har udvalgt i denne uge. Blandt også fordi, jeg har haft travlt med volleyball og håndbold lørdag og søndag, og derfor ikke har haft tid til at komme ude i det smukke vejr.

Foto nummer 2 til kategorien “Ugens billede” er taget fredag aften i Dronning Ingrid Hallerne, hvor vi jo var til nytårskoncert.

Lysforholdene i sådan en idrætshal er ikke optimale - det er dog en hjælp, at orkestret selv medbringer en “bro”, hvor der er opsat spots. Det giver et rimeligt lys på scenen.

Det vanskelige ved den slags fotografering er så at måle lyset med kameraet, da der kan være variation i lyset forskellige steder på scenen, ligesom det sorte bagtæppe kan snyde lysmåleren en del. Jeg valgte at bruge spotmåling på personernes ansigter for at finde frem til den bedste eksponering. Desuden anvendte jeg en kort tele (85 mm) med stor lysstyrke (f 1,8), hvilket næsten er et must til den slags opgaver. Her er min standardzoom simplethen ikke lysstærk nok.

Viggo Sommer i rollen som Finn Nissen fra Canal Wild Card er fanget lige i et øjeblik, hvor øjnene “står på stilke”, hvilket fik mig til at udvælge dette foto frem for et andet fra en basketballkamp, da der skulle vælges i denne uge.

Ugens fotos samles i dette album.


Kategori: Januar 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby