Ønsker du at kommentere et indlæg, skal du blot klikke på overskriften.
En oversigt med alle blogs og korte beskrivelser kan ses HER
 
-0-

Nytårskoncert

13-01-2012

Fredag aften tilbragte vi i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø, hvor der var lagt op til en festlig nytårskoncert med Aalborg Symfoniorkester med solister og "nattergalen" Viggo Sommer som konferencier.
 
Det blev bestemt ikke kedeligt!
 
Det er rockmusikken der fylder mest hos mig, men et symfoniorkester live går man ikke fejl af. Der er en fantastisk dynamik i lyden, og det er en helt anden oplevelse, end når man hører symfonimusik på CD eller plade. Samtidig er der rumfornemmelsen, hvor de forskellige instrumenters placering er let at stedfæste, når man sidder lige foran orkestret, som vi gjorde.
 
Programmet var naturligvis i den lette genre, og samtidig var der lagt op til fest og ballade med Viggo Sommer i rollen som den noget usikre studievært Finn Nissen fra CWC - Canal Wild Card.
 
Sopranen Louise Fribo imponerede med sin flotte stemme i tyske arier, og symfoniorkestret viste deres kunnen i ouverturer til et par operaer. Hos mig var aftenens største øjeblik, da vi fik Henry Machinis klassiske filmtema til Den Lyserøde Panter med to klarinetter og orkester. Det var flot!
 
Aftenen sluttede naturligvis af med Champagnegaloppen med springende champagnepropper og brusende champagne i glassene.
 
En rigtig sjov aften med musik og humor af høj klasse. Lad så være, at Viggo Sommer ikke har en sangstemme, der kan være med i et symfoniorkester - til gengæld har han en tør vestjysk humor, som bestemt gav koncerten et fornøjeligt pift.
 
På billedet herunder ses Viggo Sommer, Louise Fribo og dirigent Per-Otto Johansson.
 

Kategori: Januar 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Per Lyngby